İkamet Şartsız Güncel Memur Personel Alımı Başvuruları 19 Eylül Son (KPSS 65)

İkamet Şartsız Güncel Memur Personel Alımı Başvuruları 19 Eylül Son (KPSS 65)

Kamuya güncel ve koruma ve güvenlik görevlisi alımı için başvurular tamamlanacak. 19 Eylül’e kadar başvuru tüm detayları ve süreci bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli tüm detaylar.

Kamu kurumu bünyesinde ikamet şartı olmadan adaylar başvuru yapabiliyor. Sözleşmeli 4/B güncel koruma ve güvenlik personeli alımı için süreç 19 Eylül’e kadar tamamlanacak. KPSS 65 puanla adaylar başvurabiliyor. Kırşehir ili Ahi Evran Üniversitesi memur alımı KPSS puanına göre olacak. Sınavsız olmak üzere mülakatsız atama yapılacak. İşte gerekli tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Ahi Evran Üniversitesi personel alımı başvuru genel şartları

657 Devlet Memurları Kanunu DMK’daki şartları taşımak şartları var. Adayların başvuru için ayrıca herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması, görevini yapmasına engel hastalığının bulunmaması ve KPSS’den en az 65 ve üzeri puanı olması gerekiyor.

Memur personel alımı mezuniyet şartları

5 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımına başvuru için lisans mezunu olmak, silahlı veya silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak, psikiyatrik hastalığı bulunmamak, bedensel engelli olmamak, şaşılık, körlük, topallık, işitme kaybı, yüz çehresinde sabit eser, uzuv noksanlığı, kekemelik ve benzeri engeller bulunmamak, vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak, 170 cm’den kısa olmamak, 19 Eylül 1987 ve sonrası doğumlu olmak şartları bulunmaktadır. İşte başvuru tarihleri:

Kamu memur alımı başvuru süreci

Ahi Evran Üniversitesi sözleşmeli 4/B kamu memur alımı için başvurular 19 Eylül 2022 tarihi dahil olmak üzere yapılabilir. Başvurular sadece şahsen olacak. İkamet şartı yok.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.