Kamu Kurumuna Güncel Memur Personel Alımı Online Başvuru Alıyor

Kamu Kurumuna Güncel Memur Personel Alımı Online Başvuru Alıyor

Kamuya yeni uzman personel alımı için başvurular tamamlanıyor. Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu SEDDK tarafından memur personel alımı online başvuru süreci ve tüm şartlar bu yazımızda.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu “SEDDK” tarafından güncel ve yeni kadrolara uzman personel alımı için başvurularda sona gelindi.  Kurum bünyesinde olmak üzere Sigortacılık Uzman Yardımcısı kadroları için 10 kadroya başvurular online olarak yapılabiliyor. İşte sürece dair gerekli tüm başvurular ve tüm detaylar.

SEDDK memur alımı başvuru şartları

Başvuru için adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun DMK’daki şartları taşıması gerekmektedir. Ayrıca. 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor. Dolayısıyla adayların 1 Ocak 1987 tarihinde veya bu tarihten sonra doğmuş olması şartı var. Merkezi sınav kapsamında da 2020 KPSS’den en az 80 ve üzeri puan almış olması gerekiyor. YDS’den de en az “C” düzeyinde puan şartı var.

Kamu memur alımı mezuniyet şartları

SEDDk kamu memur alımı için Üniversitelerin Hukuk bölümü veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki üniversitelerin hukuk bölümünden mezun olması şartı bulunmaktadır. İşte başvuru tarihleri:

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu personel alımı başvuru tarihleri

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu “SEDDK” kamu memur alımı için başvuru iş ve işlemleri 2 Ağustos 2022 Salı günü saat 17.00 itibarıyla tamamlanacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.