Kamu Personeli Büro Destek Koruma Güvenlik Teknisyen Tekniker Alımı Başladı

Kamu Personeli Büro Destek Koruma Güvenlik Teknisyen Tekniker Alımı Başladı

Kamuya yeni personel alımı başvuruları alınmaya başladı. Sözleşmeli 4/B personel ataması için farklı branşlar bulunuyor. İşte sürece dair tüm detayların bulunduğu haberimiz ve online başvurulara dair detaylar.

Selçuk Üniversitesi rektörlüğü tarafından sözleşmeli (4/B) personel alım ilanı yayımlandı. Sözleşmeli Büro personeli alımı, Destek personeli alımı, Koruma ve Güvenlik personeli alımı, Teknisyen alımı ile Tekniker alımı pozisyonlara toplam 31 adet personel alımı yapılacaktır. İşte gerekli başvurular ve tüm detayların yer aldığı haberimiz.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartlara haiz olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak gerekiyor.

Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP93 puanı ve Ortaöğretim mezunları için 2020 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı esas alınacaktır. En düşük KPSS 70 istenmektedir.

Selçuk Üniversitesi memur alımı mezuniyetler

5 Büro Personeli alımı için Yükseköğretim Kurumlarının İşletme, İktisat, Muhasebe, Muhasebe Bilgi Sistemleri, Muhasebe Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi Lisans bölümlerinden mezun olmak.

3 Destek Personeli (Temizlik, Basit Bakım, Isıtma, Şoförlük gibi hizmetler) alımı için Lise ve Dengi, Temizlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, Temizlik personeli olarak başlayacak personeller Üniversitemiz ve tüm bağlı birimlerinde (ilçeler dahil) genel alanlar, idari ve akademik ofisler, eğitim alanları, bahçe alanları, çevre düzenleme, taşıma vb. işlerde görevlendirileceklerdir.

17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için Lise ve Dengi, Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, Erkek adaylarda 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 ten az olmamak, Kadın adaylarda 165 cm’den kısa olmamak, Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak,

5 Tekniker alımı için Önlisans, Yükseköğretim Kurumlarının Elektrik önlisans bölümünden mezun olmak,

1 Teknisyen alımı için Lise ve Dengi, Ortaöğretim Kurumlarının Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme alanından mezun olmak gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru süreci

Adaylar Selçuk Üniversitesi web sayfasından online başvuru şeklinde iş ve işlemlerini tamamlayabileceklerdir. Başvurular 8 Ağustos’a kadar online olarak hemen aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden yapılabilir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum