Kamuya 5. Derece Kadrolu Yeni Memur Alımı Yapılacak (13.488 Lira Maaş)

Kamuya 5. Derece Kadrolu Yeni Memur Alımı Yapılacak (13.488 Lira Maaş)

Kamuya yeni kadrolara TH sınıfı olmak üzere 5. Derece kadrolu memur personel alımı başvuruları alınacak. 13.488 TL net maaşı olan kadroya dair detayları ve tüm süreci bu yazımızda hazırladık.

Kamuya 13 bin 488 lira net maaşla kadrolu memur alımı yapılacak. Teknik Hizmetler sınıfı 5. Derece için olacak kadroya dair gerekli bilgileri bu yazımızda İŞ İLANLARI KARİYER olarak hazırladık. Sakarya ili iş ilanları kapsamında Karasu Belediyesi için şehir plancısı ataması yapılacak. İşte gerekli tüm detaylar ve başvuru hususları.

Kamu memur alımı mezuniyet şartları

1 Şehir Plancısı   alımı TH sınıfı 5. Derece kadro için olacak. Başvuru için üniversitelerin Şehir ve Bölge Planlama Bölümünden mezun olmak gerekiyor. Erkek ve Kadın      adaylar KPSSP3 puan türünden en az 70 puan alması gerekiyor.

Karasu Belediyesi personel alımı (genel şartlar)

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yer alan genel şartları taşıması gerekiyor. Ayrıca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği olmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve bedensel engeli bulunmamak şartları yer almaktadır.

Şehir Plancısı alımı başvuru tarihleri

Sakarya ili Karasu Belediyesi kadrolu şehir plancısı alımı için başvuru iş ve işlemleri 15 Ağustos’ta başlayacak. Adaylar gerekli iş ve işlemleri şahsen ya da posta ile 26 Ağustos’a kadar yapabileceklerdir. İşte gerekli başvuru hususları ve tüm detaylar.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.