Kamuya Yüksek Maaşla Memur Personel Alımı Başvuruları (KPSS Şartsız)

Kamuya Yüksek Maaşla Memur Personel Alımı Başvuruları (KPSS Şartsız)

Kamu kurumu bünyesinde oldukça yüksek maaşla sözleşmeli memur alımı yapılıyor. Başvurular KPSS şartı olmadan da yapılabiliyor. 32 bin TL ile 48 bin TL arası maaşlarla memur alımı şartları ve tüm süreç bu yazımızda.

Ankara üniversitesine yüksek maaşla kamu personel memur alımı başvuruları tamamlanıyor. Kamu kurumu KPSS şartı olmadan da adayların başvuru yapabileceği kadrolara başvuru alıyor. 4/B sözleşmeli bilişim personeli alımına başvurular haberimizin en altındaki başvuru ekranı üzerinden hemen yapılabilir. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı haberimiz:

Sözleşmeli personel alımı başvuru genel şartları

Adayların başvuru için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel hususlara haiz olması gerekiyor. KPSS zorunluğu bulunmuyor. Değerlendirmede KPSS puanı ibraz etmeyenler 70 olarak baz alınacak.

Ankara Üniversitesi kamu memur alımı kontenjanları ve maaş detayları

1 Ağ Yöneticisi alımına 3 Katı maaş, 1 Sistem Yöneticisi alımına 3 Katı maaş, 1 Kıdemli Yazılım Uzmanı alımına 3 Katı maaş, 2 Yazılım Geliştirme Uzmanı (A) alımına 2 Katı maaş, 1 Güvenlik Uzmanı alımına 2 Katı maaş, 1 Yazılım Geliştirme Uzmanı (B) alımına 2 Katı maaş, 1 Veri Tabanı Uzmanı alımına 2 Katı maaş, 1 Proje Yöneticisi alımına 3 Katı maaş verilecek.

2022 yılı Temmuz ayı itibarıyla Bilişim personeli maaşları NET olarak 16.278 TL’dir. Bu ilanda yer alan kadrolar için 2 ve 3 kat maaş verilecektir. En düşük 32.556 TL, en yüksek 48.834 TL NET maaş bulunmaktadır.

Kamu personel alımı mezuniyetler

Bilgisayar, yazılım, elektrik, elektronik, elektrik ve elektronik ve endüstri mühendislikleriyle diğer mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezunlar başvurabilir.

Memur personel alımı başvuru süreci

Ankara Üniversitesi kamu personel alımı başvuru iş ve işlemleri 2 Ağustos 2022 tarihi dahil olmak üzere aşağıdaki başvuru ekranı üzerinden yapılabilecektir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum