KPSS 60 Sözleşmeli Yeni Memur Alımı Başvuru Ekranı Bugün Açıldı

KPSS 60 Sözleşmeli Yeni Memur Alımı Başvuru Ekranı Bugün Açıldı

KPSS 60 puanla adaylar başvuru yapabilir. Başvurular online olarak yapılacak. Başvuru iş ve işlemlerine dair tüm detayları ve süreci bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte gerekli başvuru tüm hususları.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yeni sözleşmeli personel alım ilanı yayımlandı. 2020KPSSP3 puan türünden en az 60 ve üzerinde KPSS puanı almış olmak kaydıyla adaylar başvuru yapabilir. İşte gerekli tüm detayları ve süreci bulabileceğiniz yazımız.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlan taşıyor olmak gerekiyor. Ayrıca herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, başvuru bitimi tarihi itibarıyla 30 (otuz) yaşını bitirmemiş olmak, erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (terhis, tecilli veya muaf olmak) şartları var.

Korkut Ata Üniversitesi personel alımı mezuniyetler

Adayların 1 Mühendis alımına başvuru için fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği bölümlerinden mezun olması gerekiyor. Yazılım kalite, güvence, değişiklik yönetimi ve yazılım doğrulama faaliyetlerini gerçekleştirecek tecrübeye sahip olmak, Nesne tabanlı analiz ve tasarım hakkında iş tecrübesine sahip olmak, Yazılım yaşam döngüsü ve güvenli yazılım geliştirme konularında bilgi sahibi olmak ve aşağıdaki kılavuzda yer alan diğer özel şartları taşımak gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı başvuru süreci

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi sözleşmeli memur alımı için başvurular online olarak 20 Eylül 2022 tarihi itibarıyla yapılabilir. Başvurular 5 Ekim’e kadar sürecek.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum