Marketler Bugün Kaçta Kapanacak? Yasaklar Başlıyor

Marketler Bugün Kaçta Kapanacak? Yasaklar Başlıyor

Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığınca yayımlanan genelgeye göre yasaklar bugün başlıyor. Bakkallar ve marketler bugün saat kaçtan itibaren kapalı olacak? Detaylar haberimizde.

İçişleri Bakanlığınca Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirlerine dair tüm detayları içeren genelge yayımlanmıştı. Yasaklar 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla bugün başlayacak. Market ve bakkalların ne zamandan itibaren kapalı olacağını araştıran vatandaşlarımız için bu haberimizde İş İlanları Kariyer olarak gerekli tüm detayları hazırladık.

Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirler Başlama Tarihi

Bilindiği üzere okullar başta olmak üzere birçok birimde karantinalı döneme tekrar giriliyor. Bakanlığın yayımladığı genelgede birçok farklı husus bulunduğundan bugünden itibaren başlayacak yasaklara dair önemli ayrıntıları paylaşacağız. 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla yasaklar başlayacak.

Marketler Kaçtan Sonra Kapalı?

Koronavirüs Salgını Yeni Tedbirleri boyunca marketler sabah saat 10 ile akşam 20.00 saatleri arasında açık olacak. Bugün başlayacak yasaklar kapsamında şu an açık olan market, bakkal vb. birimler saat 20.00’dan itibaren kapanacak. Yasaklar tüm alanlarda 20 Kasım 2020 tarihi 20.00 itibarıyla hayata geçiriliyor.

AVM’ler Kaçta Kapanacak?

Alışveriş Merkezleri de benzer şekilde saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında açık olacak. Akşam saat 8’den sonra AVM ve marketlerin yanı sıra berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezleri de kapanacak.

Lokantalar Açık Olacak mı?

Restoran, lokanta, pastane, kafe, kafeterya gibi yeme içme yerleri ise sabah 10 ile akşam 8 saatleri arasında açık olacak. Saat 20’den sonra sadece online yemek sipariş firmaları açık olacak ve paket servis hizmeti verebilecekler. Şehirlerarası yollarda hizmet veren dinlenme tesisleri bu yasaklardan istisna tutuldu.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum