MEB 5.000 Personel Alımı Başlıyor! Yaş Şartı Esnetilecek mi

MEB 5.000 Personel Alımı Başlıyor! Yaş Şartı Esnetilecek mi

Milli Eğitim Bakanlığı MEB bünyesinde 5.000 yeni personel alımı yapılacak. İlan sürecine giriliyor. Adaylar ilanlar yayımlanmadan önce yaş şartının esnetilmesini talep ediyor. İşte gerekli tüm detaylar.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından 2023 yılı yeni 5.000 personel alımı için geri sayım başladı. Adaylar ilan sürecini bekliyor. Kısa sürede ilanlar açıklanacak ve başvuru süreci başlayacak. İŞ İLANLARI KARİYER olarak adayların başvurular öncesi taleplerini

5.000 sözleşmeli personel alımı

Milli Eğitim Bakanı Özer açıklamasında 5.000 yeni personel alımı tüm illerden deprem bölgesindeki iller için olacağını belirtmişti. Bu kapsamda ilan süreci için de çok fazla gecikilmemesi adayların talepleri arasında.

MEB personel alımında yaş şartı aranmasın

Adaylar özellikle 35 olan yaş şartının bu 5.000 MEB personel alımı olmak üzere diğer birçok memur-işçi-personel alımları da olmak üzere uygulanmamasını talep ediyor. 5 bin kadro için olacak personel alımlarında YAŞ ŞARTININ esnetilmesi ve ilan sürecinin hemen başlatılması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı 5.000 personel alımı kontenjanlar - branşlar

MEB merkez teşkilatı için 250 Büro Personeli, 4 Avukat alımı yapılacak. Öte yandan taşra teşkilatı için de 4.000 büro personeli, 100 mühendis, 125 diyetisyen, 500 hemşire, 21 avukat olmak üzere 5.000 yeni kadroya başvurular alınacak.

Sizler de hemen bu haberimize özellikle YAŞ ŞARTININ esnetilmesi noktasında görüş ve yorumlarınızı yazabilirsiniz.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
49 Yorum