Mülakatsız 384 Hastane Personeli Alımı Bugün Açıklandı! 15 Branş Lise MYO Lisans

Mülakatsız 384 Hastane Personeli Alımı Bugün Açıklandı! 15 Branş Lise MYO Lisans

Kamuya yeni 384 kamu personel alımı başvuruları bugün açıklandı. 15 farklı branşta güncel başvurular alınmaya başladı. İşte sürece dair tüm detayların yer aldığı yazımız.

Gaziantep Üniversitesi Rektörlüğü tarafından 4/B sözleşmeli personel alım ilanı bugün açıklandı. 2022 yılı KPSS (B) grubu puanına göre yapılacak sıralama esas alınmak suretiyle mülakatsız 384 memur alımı yapılacak. Farklı branşlarda kamu personel atama başvuru süreci ve tüm detaylar bu yazımızda yer alıyor.

Hastane Personeli alımı branşları

  • Hemşire,
  • Biyolog,
  • Diyetisyen,
  • Eczacı,
  • Fizyoterapist,
  • Röntgen Teknisyeni,
  • Tıbbi Sekreter,
  • Laboratuvar Teknikeri,
  • Radyoloji Teknikeri,
  • Anestezi Teknikeri,
  • Elektrik Teknisyeni,
  • İklimlendirme Teknisyeni,
  • Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri,
  • Temizlik Personeli,
  • Gassal olmak üzere 384 memur alımı başvuruları bugün başladı.

Kamu personel alımı başvuru genel şartları

Başvuru için 657 DMK’daki şartları taşımak, T.C. vatandaşı olmak, askerlikle ilişiği olmamak, adayların herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almaması ile nöbet veya vardiya usulü çalışmaya engel bir durumun bulunmaması şartları yer alıyor.

Sözleşmeli memur alımı mezuniyetler

130 Hemşire alımı Hemşirelik Bölümü Lisans mezunu olmak,

40 Hemşire alımı Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik veya Sağlık Memurluğu Bölümü mezunu olmak,

2 Biyolog alımı Tıbbi Biyolojik Bilimler veya Biyoloji veya Moleküler Biyoloji veya Moleküler Biyoloji ve Genetik veya Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji Lisans Bölümü mezunu olmak,

1 Diyetisyen alımı Beslenme ve Diyetetik Lisans Bölümü mezunu olmak,

2 Eczacı alımı için Eczacılık Bölümü Lisans mezunu olmak,

1 Fizyoterapist alımı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Lisans Bölümü mezunu olmak,

4 Röntgen Teknisyeni alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Radyoloji Alanı -Radyoloji Teknisyenliği Dalı mezunu olmak,

15 Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) alımı için Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Önlisans Programı mezunu olmak,

3 Sağlık Teknikeri (Laboratuvar) alımı için Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Önlisans programlarının birinden mezun olmak,

2 Sağlık Teknikeri (Radyoloji) alımı için Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Önlisans programı mezunu olmak,

2 Sağlık Teknikeri (Anestezi) alımı için Anestezi veya Anestezi Teknikerliği Önlisans Programlarının birinden mezun olmak,

2 Teknisyen (Elektrik) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Elektrik, Elektrik-Elektronik Teknoloji Alanı ve Dallarından mezun olmak,

2 Teknisyen (İklimlendirme) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Soğutma ve İklimlendirme Alanından mezun olmak,

30 Destek Personeli (Hasta Bakımı ve Temizliği Hizmetleri) alımı için Ortaöğretim Kurumlarının Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Alanının Engelli Bakımı, Hasta Bakımı ve Yaşlı Bakımı ya da Sağlık Hizmetleri Alanının Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı ve Sağlık Bakım teknisyenliği Dallarının birinden mezun olmak, Atanmaya hak kazanan adayların “Bulaşıcı hastalığı ile temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamaktadır” ibareli heyet raporu (Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü hastaneler veya Kamu Üniversite Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

37 Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı için ERKEK Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak, Üniversitemiz Hastanesindeki temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve engeli bulunmamak, Açık, kapalı alanlarda ve yüksek katlı binalarda çalışmasına engel durumu bulunmamak, Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu bulunmamak, Atanmaya hak kazanan adayların “Bulaşıcı hastalığı ile temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamaktadır” ibareli heyet raporu (Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü hastaneler veya Kamu Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

36 Destek Personeli (Temizlik Personeli) alımı için KADIN Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve dengi) herhangi bir alanından mezun olmak Üniversitemiz Hastanesindeki temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve engeli bulunmamak, Açık,  kapalı alanlarda ve yüksek katlı binalarda çalışmasına engel durumu bulunmamak, Gece ve gündüz, iç ve dış mekânlarda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu bulunmamak, Atanmaya hak kazanan adayların “Bulaşıcı hastalığı ile temizlik görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık vb. engelleri bulunmamaktadır” ibareli heyet raporu (Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü hastaneler veya Kamu Hastanelerinden) almaları gerekmektedir.

1 Destek Personeli (Gassal) alımı için ERKEK Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve Dengi) İmam Hatip Alanı ve Dallarından mezun olmak.

1 Destek Personeli (Gassal) alımı için KADIN Ortaöğretim Kurumlarının (Lise ve Dengi) İmam Hatip Alanı ve Dallarından mezun olmak.

Gaziantep Üniversitesi memur alımı başvuru süreci

Gaziantep Üniversitesi 384 sözleşmeli personel alımı başladı. Adaylar 16 Mart - 30 Mart 2023 tarihleri arasında olacak. Başvurular “Üniversite Personel Dairesi Başkanlığına” şahsen yapılacaktır.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum