OGM 338 Memur Alımı Başvuru Sonuçları (Asil Yedek Aday - Açıklanma Süreci)

OGM 338 Memur Alımı Başvuru Sonuçları (Asil Yedek Aday - Açıklanma Süreci)

Orman Genel Müdürlüğü OGM’de 338 memur alımı için başvuru sonuçları bekleniyor. 10 Eylül’de başvuruları tamamlanan OGM personel alımında süreç nasıl ilerleyecek? İşte detaylar.

Orman Genel Müdürlüğü OGM için 59 mühendis alımı, 27 avukat alımı, 1 biyolog alımı, 16 tekniker alımı, 8 teknisyen alımı, 105 büro personeli alımı, 79 şoför alımı, 22 temizlik görevlisi alımı, 21 koruma ve güvenlik görevlisi alımı olmak üzere 338 kadro için sözleşmeli memur alımı için başvurular 10 Eylül’de tamamlandı. Adaylar başvuru sonuçlarına odaklandı. İşte OGM 338 memur alımı başvuru sonuçlarına dair tüm detaylar.

OGM memur alımı nasıl yapılacak?

Orman Genel Müdürlüğü’ne yeni 338 sözleşmeli memur alımı için mülakat yapılmayacak. Direkt KPSS üstünlüğüne göre atamalar yapılacak. Bu kapsamda özellikle bu ibare kılavuzda da belirtilmişti: “yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle” asil ve yedek listeler belirlenecek.

Atamalar her il ve branş bazında KPSS ile olacak

OGM’ye 10 Eylül’e kadar süresi içerisinde başvuruda bulunan ve gerekli şartları sağlayan adayların yerleştirme işlemi şu şekilde olacak: Adayların tercih ettikleri ilde ilan edilen sözleşmeli personel pozisyon unvanları ve nitelikleri dikkate alınarak her ilde KPSS puanı en yüksek olanlardan başlanarak yapılacak. Asil adaylar puan sırasına göre ilan edilecek.

OGM yedek aday atamaları nasıl olacak?

Asil adaylardan süresi içerisinde başvuru olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine belirlenen genel yedek aday listesinden sırasıyla yerleştirme yapılacaktır. Yedek adaylardan yapılacak yerleştirme işlemleri de OGM’de duyurulunca ayrıca sizleri bilgilendireceğiz.

Orman Genel Müdürlüğü 338 memur alımı sonuçları

Orman Genel Müdürlüğü OGM için 338 kadroya adayların yerleştirme sonuçlarını, Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu ile Genel Müdürlüğü internet adresi üzerinden açıklanacak. İŞ İLANLARI KARİYER olarak sonuçlar açıklanınca sizleri anında bilgilendireceğiz.

 

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum