Özel Harekat Polisi Alım Şartları İmza Kampanyası

Özel Harekat Polisi Alım Şartları İmza Kampanyası

19. dönem Özel Harekat Polis alımlarında en az lise mezunu polis alımı gerçekleştirildi. Fakat birçok vatan sevdalısı arkadaşımız yaş sınırından dolayı çok istediği özel harekat polisi mesleğine başvuru yapamadı. Yaş sınırının esnetilmesi ve en az lise me

Bilindiği üzere 19. Dönem Özel Harekat Polisi alımlarında en az lise mezunu adayların başvurmasıyla vatan sevdalı arkadaşlarımızın özel harekat polisi kadrosuna başvurma şansı artmıştı. Lise mezunu adayların başvuru yapabilmesi adayları sevindirirken yaş sınırına takılan adaylar ise yaş sınırının biraz daha esnetilmesini istedi.

Bu bağlamda Polis Özel Harekat adayı olan Konur Demirci de gerekli çalışmaları başlattı. Geçen dönemde olduğu gibi en az lise mezunu adayların başvurabilmesi için ve alımlarda olan yaş sınırının biraz daha esnetilebilmesi için imza kampanyası başlattı.

Konur Demirci, Polis Özel Harekat olmak isteyen bayan arkadaşlarını da unutmadı. İmza kampanyasında en az lise mezunu bayan adaylara da maksimum kontenjan ayrılmasını ve yaş sınırı belirlenirken 31 Aralık değil de 1 Ocak tarihinin alınmasını istediklerini belirtti.

Başlatılan imza kampanyasına olan destek günden güne arttı. 7 ay önce başlatılan bu kampanya şimdi 33 bin imzaya ulaşmış durumda. Konur Demirci, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile konu hakkında görüştü ve 33 bin imzanın da desteğini alarak Bakan Soylu ile isteklerini paylaştı.

Kırşehir’den Aksaray’a Bakan Bey’in iftar programına giderek kendisi ile görüştüğünü, Bakan Soylu’nun kendisini gayet güzel bir şekilde dinlediğini ifade etti. Bize ilettiği fotoğraf karesinde de bu memnuniyet karelere yansımış durumda.

Instagram üzerinden "2017polisalimlarii" kullanıcı adı ile sayfayı takip edebilirsiniz.

(Konur Demirci ve Süleyman Soylu buluşması)

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum