Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 Uzman Erbaş Alımı İçin Son Gün

Sahil Güvenlik Komutanlığı 600 Uzman Erbaş Alımı İçin Son Gün

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından 600 uzman erbaş alım ilanı yayınlandı. Başvurular 4 Temmuz 2017 tarihinde başlamış olup 31 Temmuz 2017 tarihinde sona erecektir. Başvurular Sahil Güvenlik resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılacaktır. Ad

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından topçu, motorcu, ikmal, kurbağa adam, serdümen, şoför, muhafız ve telsizci kadrolarına 600 uzman erbaş alımı yapılacaktır.

Başvurular 4 Temmuz 2017 tarihinde başlamış olup 31 Temmuz 2017 saat 15.00’da sona erecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların Sahil Güvenlik Komutanlığı resmi internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını yapmaları gerekmektedir.

En az lise mezunu adayların başvuru yapabileceği 600 uzman erbaş alımı için adaylarda aranan şartlar şu şekilde belirtilmiştir:

Adaylarda aranan genel şartlar: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, 1 Ocak 1992 ve daha sonra doğmuş olmak, askerlik görevini yapmış ve yapıyor olmak gerekmektedir.

Askerlik görevini yapmakta olan adaylar da başvuru yapabilmektedir. Adayların en geç 31 Ocak 2018 terhis belgesini alabilecek durumda olması gerekmektedir. Askerlik hizmetini yapmış olan adayların da 4 Temmuz 2014 ve sonrası terhis olması şartı aranmaktadır. En az 164 cm boyunda adayların başvuru yapabileceği uzman erbaş alımı için daha önce subay, astsubay ve sözleşmeli uzman erbaş kadrolarına çalışmamış olması gerekmektedir.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.