Son Dakika! Cumhurbaşkanı Müjdeledi: 45.000 Yeni Kamu Personel Alımı Yapılacak

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Müjdeledi: 45.000 Yeni Kamu Personel Alımı Yapılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan son dakika 45 bin yeni öğretmen alımı açıklaması geldi. Detayları bu yazımızda bulabilirsiniz. İşte 45 bin yeni kamu personel alımına dair detaylar.

Son Dakika 45 Bin yeni KAMU PERSONEL ALIMI bugün açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Müjdeyi verdi. 45 bin öğretmen alımına dair Erdoğan’ın açıklamasından satırbaşlarını İŞ İLANLARI KARİYER olarak bu yazımızda hazırladık.

Cumhurbaşkanı’ndan 45.000 personel alımı müjdesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Telegram hesabından yaptığı açıklamada 45 bin yeni öğretmen alımı müjdesini verdi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “sevgili vatandaşlarım, eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle bir müjdeyi paylaşmak istiyorum” diyen Erdoğan 45 bin yeni kamu personel alımını açıkladı.

45 bin öğretmen alımı yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada eğitim sisteminin kalitesini artırmak, eğitim kadrosunu daha da güçlendirmek için 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız denildi.

Öğretmen alımları kontenjan dağılımları

Yapılan açıklamada özellikle yeni 45 bin öğretmen atamasının hangi iller için olacağı da açıklandı. Atanacak öğretmenlerin öncelikli olarak depremin yaralarını sarmak için afet bölgelerinde görevlendireceği ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de 45 bin yeni öğretmen atama takvimini ve branş dağılımını en kısa sürede açıklayacaklarını bildirdi.

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum