VGM Burs Başvuruları Tarihi ve Şartları Açıklandı

VGM Burs Başvuruları Tarihi ve Şartları Açıklandı

VGM burs başvuruları açıklaması yayımlandı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından burs başvuru tarihi ve şartları ilan edildi. Başvurular hangi tarihte başladığı detayları haberimizde.

VGM burs başvuruları tarihleri ve şartları duyurusu açıklandı. Vakıflar Genel Müdürlüğü ortaöğretim bursu, yüksek öğrenim bursu ve yabancı uyruklu yüksek öğrenim bursu olarak 3 şekilde veriliyor. İşte 2019/2020 burs başvuru tarihi ve detayları…

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ortaöğrenim ve Yükseköğrenim Bursu, öncelikli olarak anne ve/veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz öğrencilere verilmektedir. Ortaöğrenim Bursu, Vakıflar Yönetmeliğinin;

Yükseköğrenim Bursu ise Vakıflar Genel Müdürlüğü Yükseköğrenim Burs Yönetmeliğinin ilgili hükümleri doğrultusunda değerlendirilmektedir.

Genel Müdürlüğümüz tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilen “Ortaöğrenim Bursu" ile üniversite öğrencilerine verilen “Yükseköğrenim Bursu" için başvurular, 2019 - 2020 eğitim yılı için aşağıdaki tarihler arasında resmi internet sitesi üzerinden alınacaktır.

Ortaöğrenim Bursu; 9 Eylül 2019 ile 9 Ekim 2019 tarihlerinde yapılacak.

Yükseköğrenim Bursu; 15 Eylül 2019 ile 30 Ekim 2019 tarihi aralığında alınacak.

Yabancı Uyruklu Yükseköğrenim Bursu; 15 Eylül 2019 ile 30 Ekim 2019 tarihleri arasında yapılacak.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.