Jandarma Sözleşmeli Uzman Erbaş Başvuruları Alınacak

Jandarma Sözleşmeli Uzman Erbaş Başvuruları Alınacak

Jandarma Genel Komutanlığı 'nca 30 Ekim 2017 tarihinde başlayacak olan Uzman Erbaş alımı başvuruları hala açılmadı.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından daha önceden açıklanan sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuruları 30 Ekim - 13 Kasım 2017 tarihleri arasında alınacaktı.

Yayınlanan ilanda uzmanlık için 25 yaş sınırı yönetmelik değişikliği 27 yaşına kadar değiştirilmişti. Yapılan düzenlemede daha önceden aranan askerlik şartı da kaldırılmış, askerlik yapmayanların da başvurularının alınacağı duyurulmuştu.

Bu düzenlemeler sonrasında ilk defa başvuru yapmayı düşünen milyonlarca aday jandarma sözleşmeli uzman erbaş alımı başvurularının başlamasını bekledi.

Başvuruların alınmaya başlamasının beklendiği gün olan 30 Ekim 2017 günü bitmesine hatta 31 Ekim 2017 öğlen saatlerine varmasına rağmen hala başvurular alınmaya başlamadı.

Jandarma Genel Komutanlığı konu hakkında açıklama yapmazken başvuruların alınması henüz başlamadı. Konunun takipçisi İş İlanları Kariyer haber sitesi olarak bütün gelişmeleri sizlere ulaştırmaya devam ederek, başvurular alınmaya başladığı anda Facebook sayfamız ile uygulamamızdan duyuracağız.

İlgili Haberler

Kaynak:isilanlarikariyer.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum